Sobre nosaltres

 

Testimo Pharma, S.L., és una empresa establerta a Barcelona l'any 2008 que fabrica, acondiciona y comercialitza productes de làtex natural, com preservatius i cobre-sondes per a ecografies, així com gels lubricants per a ús sexual i gels transductors, entre d'altres. La seva activitat consisteix en la exportació dels seus productes a clients de tot el món, tot i que el 2015 va decidir posar en marxa la línia de Catcondons.

Treballem conforme al marcat CE 0120 (SGS), les certificacions EN ISO 9001:2008, ISO 13485:2008 i EN ISO 13485:2012 emeses per l'Agència Notificadora SGS, i la Llicència Sanitària nº6845-PS emesa per l'Agència espanyola de medicaments i productes sanitaris. 

Anys d'experiència en el sector treballant amb els clients més exigents en matèria sanitària, com organismes públics de tot tipus i ONG's avalen la qualitat de tots els nostres productes, que podem afirmar amb seguretat son de la millor qualitat a Europa a dia d'avui.

La innovació, la qualitat en la producció, la satisfacció del client, així com el màxim respecte al medi ambient son els pilars sobre els que descansa la nostra filosofia. Treballem amb l'ambició constant d'oferir els millors productes sanitaris i farmacèutics, i amb les màximes garanties de qualitat per als nostres clients. Garantim controls de qualitat exhaustius en cadascun dels productes que fabriquem i comercialitzem arreu del món.

En resum: qualitat, confiança, professionalitat i innovació son les paraules que millor defineixen la nostra activitat, i la nostra forma de col·laborar i treballar amb els nostres proveïdors i clients.